Pages

25 Eylül 2014 Perşembe

Android L Kasım'da Gelebilir

Google'ın merakla beklenen mobil işletim sistemi Android L ve HTC üretimi Nexus Tablet'in tarihleri hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. Android L ve Nexus art arda gelebilir.

Apple'ın yeni gözdesi iPhone 6 ve 6 Plus gündemi yoğun şekilde meşgul ederken Android cephesinden de haberler geliyor. Son iddialar Google'ın yeni Android L sürümünü 1 Kasım tarihinde tanıtacağı yönünde. Android tanıtımına yeni Nexus tabletin de eşlik edeceği belirtiliyor.

2 hafta ara ile gelebilir
PCWorld sitesinde yer alan iddiaların dayanak noktası ise önceki ana Android sürümlerinin tanıtımıyla Nexus tanıtımlarının tarihlerinin kesişmesi. Bu defa da benzer iddialar gündemde. 1 Kasım tarihinde gerçekleşeceği söylenen Android L tanıtımından iki hafta önce 16 Ekim'de de yeni Nexus tabletin tanıtılacağı öne sürülüyor.



HTC üretimi Nexus
Nexus tabletin üretici firması konumunda bu defa HTC'nin yer alacağı da verilen bilgiler arasında. Bu iddialara karşın Google tarafından doğrulanmış bir bilgi henüz ortada yok. Bakalım Android L ve HTC üretimi Nexus tablet iddia edilen tarihlerde gelecek mi?

0 yorum:

Yorum Gönder