Pages

25 Eylül 2014 Perşembe

Suya Dayanıklı Action Camera: ROAM3

Su altı sporları ve benzeri etkinliklere meraklı kullanıcılar için geliştirilen bir action camera en derin sularda dahi, herhangi bir koruyucu olmadan uzun süre çalışabiliyor.


Outdoor gadget ürünleri dendiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan Contour yeni bir ürünle geri döndü.

Şirket geçtiğimiz dönem artık yeni cihazlar üretmeyeceğini açıklamış ancak geçtiğimiz İlkbahar aylarında küllerinden doğarak çok daha farklı çözümlerle pazara merhaba demişti. Bu kez karşımıza getirdiği cihaz ise çok özel bir kamera.

ROAM3 adını taşıyan "action camera" maceracıları ve doğa aşıklarını hedef alıyor.
ROAM3 adlı ürün 30fps'de 1080p (60fps - 720p) video kaydı yapabiliyor ve 270 derece açılı hareket edebilir lenslere sahip. Önceki modellere, özellikle de bir önceki versiyon olan ROAM2'ye karşı en büyük yeniliği ise su altındaki dayanma süresi. 30 feet'e kadar derinlikte (herhangi bir koruyucu olmadan) suya geçit vermeyerek uzun süre boyunca çalışabilen ROAM3 farklı sporlara ilgi duyan kişileri de hedef alıyor.

ROAM3 action camera fiyat olarak da benzerlerine göre bir hayli ucuz. 200 Amerikan doları fiyat etiketli ürün, 8 GB'lık dahili bellek kartına da sahip. Sörf ya da su altı dalışları için de biçilmiş kaftan olarak görülen cihaz Amerika'da satışa sunulmuş durumda.
 

0 yorum:

Yorum Gönder