Pages

6 Eylül 2014 Cumartesi

Dev ekranlı iWatch tasarımlarını unutun

Apple’ın gizemli akıllı saati iWatch, iPhone 6′yı sızdırmaya doyamayan Çinlilerin yeni hedefi. Akıllı saat hakkında paylaşılanların iPhone 6′yı geçmemiş olmasını da, Apple’ın akıllı saat projesine iPhone 6′dan bile fazla ihtimam göstermesine bağlıyoruz.


KGI Securities şirketinin uzmanlarından Ming-Chi Kuo’nun iddiaları, Apple’ın giyilebilir cihaz sektörüne giriş yapma planlarına ve dolayısıyla iWatch projesine ışık tutuyor. Yetkilinin sözlerine bakılırsa, Apple’ın akıllı saati 1,3 inç ve 1,5 inç ekran boyutlu iki versiyona sahip olacak. Fakat iki iWatch modelinin de 512MB RAM ve 8GB dahili hafıza içereceği söyleniyor. Üreticinin kullanacağı malzemeler hakkında bilgisi olmadığını itiraf eden Ming-Chi Kuo, akıllı saatin safir ekranlı olup olmayacağı hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor.

Dolayısıyla, bugüne dek karşılaştığımız dev ekranlı iWatch konseptlerinin asılsız çıkacağını söyleyebiliriz. Apple akıllı saatler, 9 Eylül 2014 günü tanıtılacağı ilan edilen iPhone 6′dan ileri bir tarihte, kendine özel bir sunum ile basın ile buluşacak. iOS platformunun giyilebilir teknoloji alanındaki temsilcisi olmaya hazırlanan iWatch’ın tüketiciye sunulacağı tarih ise şimdilik gizliliğini koruyor.

0 yorum:

Yorum Gönder