Pages

7 Eylül 2014 Pazar

Logitech K480 Bluetooth Klavye Ön İncelemesi

Üç farklı cihaz arasında hızlıca geçiş yapmanıza izin veren, iOS, PC; Mac ve Android'de çalışabilen Bluetooth klavye Logitech K480'i IFA 2014'te inceledik.

 


IFA 2014'te gezintimiz sürerken bilgisayar ve mobil cihaz aksesuarlarında uzmanlığını çok iyi bildiğimiz Logitech'e uğramadan edemezdik. Logitech, bilgisayar pazarının daralmaya başlaması ve mobil cihazların liderliği ele geçirmesiyle birlikte kendi iş biçimini de değiştirerek farklılaşan üreticiler arasında yer alıyor.


Aksesuar diyip geçmeyin!
Bugün aksesuar denince aklınıza belki de pek fazla işlevi bulunmayan ama şık görünen kılıflar geliyor olabilir. Bununla birlikte  aslında aksesuarlar, hatta özellikle kılıflar, mobil cihazlara birçok farklı işlev ekleyebiliyor ve onları koruyabiliyor. Bu aksesuarlar arasında da tabletlerle kullanılabilen klavye çözümleri önemli bir yere sahip.

Logitech K480
Logitech'in IFA 2014'te tanıttığı K480 modeli, Bluetooth üzerinden bağlanarak birçok farklı mobil cihazla çalışabiliyor. Hatta mobil olmayan cihazlarla da kolaylıkla kullanabileceğiniz K480 MacOS, PC, Android ve iOS platformlarını destekliyor. Hatta üzerindeki tutucu sayesinde örneğin tabletinizle kullanırken PC veya Mac'e yandaki cihaz seçiciyle hızlıca geçiş yaparak diğer cihazı kullanmaya devam edebiliyorsunuz.



Logitech'in iPad kılıf-klavyeleriyle K810 Bluetooth klavyesini bir araya getiren tasarım masaüstünde kullanılmaya özel tasarlanmış. Üzerinde iki tane AAA pille (küçük kalem pil) çalışan cihazın pil ömrünü ise test etme imkanımız olmadığı için bir şey dememiz oldukça güç. Videomuzu izleyin, tasarım hakkında ne düşündüğünüzü herkesle paylaşın.

0 yorum:

Yorum Gönder