Pages

7 Eylül 2014 Pazar

Galaxy S3 Neo İçin Android 4.4.4 Çıktı

Samsung'un sürpriz bir şekilde duyurduğu orta seviye akıllı telefonu Galaxy S3 Neo, Android'in son sürümü 4.4.4 KitKat güncellemesini firmanın ilk alan telefonlarından oldu.

 





Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un beklenmedik bir hamle Nisan ayında duyurduğu, firmanın en çok satan telefonu Galaxy S3'ün güncellenmiş hali olan Galaxy S3 Neo için Android 4.4.4 KitKat güncellemesini başlattı. 


Hali hazırda firmanın üst seviye akıllı telefonları olan Galaxy S5, Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 için yayınlanmayan güncellemenin ilk olarak Galaxy S3 Neo için yayınlanması beklenmedik bir hamle oldu.
İlk Olarak Kazakistan İçin Yayınlandı

Firmanın eski amiral gemilerinden olan Galaxy S3 ile neredeyse aynı donanıma sahip Galaxy S3 Neo için yayınlanan güncelleme, I9300IXXUBNH3 yapı numarasına sahip. İlk olarak Kazakistan'da başlatılan güncellemenin dağıtımı ise Kies ve OTA üzerinden yapılıyor. 

İlk olarak Kazakistan ile başlatılan güncellemenin kısa süre içerisinde diğer ülkelere de yayılması bekleniyor. Arayüzde önemli bir değişimin bulunmadığı Android 4.4.4 güncellemesi daha çok sistemi hedef alan bir güncelleme. Güvenlik ve hata düzeltmeleri ise güncelleme içeriğine dahil edilenler arasında.

0 yorum:

Yorum Gönder