Pages

8 Eylül 2014 Pazartesi

Grundig'in Almanya'daki Hedefi Büyük

IFA 2014'te üretimi ülkemizde yapılan Almanya'nın ünlü teknoloji markası Grundig'e de uğradık. Televizyonlardaki yenilikleri Grundig'den dinledik.


Grundig markası Almanya'dan çıkmış en önemli teknoloji markaları arasında yer alıyor. Özellikle 30-40 sene evvelki, başta meşhur radyoları olmak üzere teknolojik cihazlarda kendisine has tasarım ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkatleri çekmiş ürün gamı günümüze ayak uydurarak varlığını sürdürüyor ediyor.

Ülkemizden Almanya'ya ihraç
Uzunca bir süredir Grundig markasının sahibi ve ürünlerinin üreticisi olan Arçelik'le çok daha güçlü biçimde genişlemesini sürdüren ürün gamı günümüzde ev gereçlerinden beyaz eşyaya ve televizyona kadar birçok alanda ürün sunmaya devam ediyor. Almanya'nın önemli bir markası olması nedeniyle elbette IFA'da da karşılaşmayı beklediğimiz bir markaydı.

Yeni televizyonlar, yeni özellikler
Fuarda 3300 metrekarelik bir alana yayılmış olan standında birçok farklı ürün barındıran Grundig'in en yeni televizyonlarını ve Almanya'daki durumunu Televizyonlardan Sorumlu Ürün Müdürü Yasin Gündüz'e sorduk.

0 yorum:

Yorum Gönder