Pages

7 Eylül 2014 Pazar

Intel Modaya Uyacak

Giderek genişleyen akıllı saat pazarına Intel de katılmaya hazırlanıyor. Teknoloji şirketinin bu alandaki partneri ise moda dünyasının ünlü saat üreticisi Fossil olacak.





Teknoloji markalarının art arda ürünler sunduğu akıllı saat pazarı giderek genişliyor. Henüz pazar yeterince olgunlaşmış olmasa da Sony, Samsung, LG ve Motorola gibi markalar kendi ürünlerini çoktan tanıttılar. Bu markaları önümüzdeki hafta gerçekleşecek etlinlikte tanıtacağı söylenen iWatch ile Apple'ın takip etmesi bekleniyor.


Moda dünyası boş durmuyor
Söz konusu saat olunca, teknoloji devleri kadar modaya yön veren markalar da gözünü kendileriyle kısmen ilgili olan bu pazara dikmiş durumda. Moda dünyasının ünlü saat markalarından Fossil, akıllı saat alanında Intel ile çalışacak. PCWorld'ün haberine göre, her iki şirket moda endüstrisine yönelik akıllı saatler için bir ortaklığa imza attı.



Teknoloji Intel'den, tasarım Fossil'den
Üretilecek saatlerin teknolojik kısmını Intel, moda kısmını ise Fossil üstlenecek. Ortaya çıkacak ürün ya da ürünlerin Fossil markalı akıllı saatler olacağı tahmin ediliyor. Bakalım akıllı saat rüzgarı moda dünyasını ne ölçüde etikielecek ?

0 yorum:

Yorum Gönder